Meska sinnitteli voiton

MesucaArska-Basket kohtasi sunnuntaina 24.10. vierasottelussa Tampereella Pyrinnön. Ensimmäisellä puoliajalla Meska pystyi kasvattamaan tasaisesti johtoaan ja näytti selkeästi vahvemmalta joukkueelta. Puolessa välissä ottelua Luukas Kyyrä teloi nilkkansa, eikä pystynyt enää palaamaan kentälle.

Tämän jälkeen levypalloissa ei enää oltu niin vahvoja. Kolmas erä kyettiin kuitenkin voittamaan. Neljännessä erässä Sami Miskala joutui virhevaikeuksiin ja joutui jättämään pelikentän viiden virheen takia. Lisäksi Aatu Stark sai iskun nenäänsä ja joutui jättämään kentän verenvuodon takia.

MesucaArskalla ei siis ollut yhtään kunnossa olevaa vaihtomiestä. Kun samalla Joni Salolla oli jo neljä virhettä, loppu pelattiin kieli vyön alla. Pyrintö pystyikin kuromaan etumatkaa kiinni, mutta Meska sinnitteli loppuun asti ja voitti lopulta ottelun 68-82.

Ottelussa juostiin aika paljon nopeita koreja. Jokainen pelaaja teki pisteitä. Hyökkäyspäähän on saatava vielä lisää liikettä. Viiden voiton ja yhden häviön turvin on kuitenkin turvallista jatkaa SM-karsintaa.

Pisteet: Pyry Laine 28p, Oliver Enbacka 6p, Johannes Mäenpää 9p, Oskar Enbacka 10p, Joni Salo 3p, Sami Miskala 9p, Luukas Kyyrä 13p, Aatu Stark 4p.