Arska-Basketin fanituotekauppa on avattu!

Siirry fanituotekauppaan

 

Miten kauppa toimii?

Arska-Basketilla on käytössään Reddy-kauppa, joka valmistaa tuotteet tilauksesta. Valmistuksen ja verojen jälkeen seura saa tietyn osuuden tuotteen hinnasta. Ohjaamme kaikki fanituotekaupan tuotot seuran juniorityöhön.

Tällä hetkellä maksutapoina ovat Visa- ja MasterCard debit-, credit- ja electron-kortit sekä MobilePay. Toimituskulut ovat aina 5,90€ Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Reddy valmistaa ja lähettää tuotteet viimeistään 3 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Tilausten kuljetusaika on 1-2 päivää. Tuotesivulta löydät kokotaulukon, pesuohjeet ja tiedot tuotteen eettisyydestä.

Reddy on luotettava, Helsingissä toimiva suomalainen yritys, jolle vastuullisuus ja ympäristötietoisuus on tärkeää. Voit tutustua tarkemmin Reddyn vastuullisuusperiaatteisiin täällä.

Tutustu palveluehtoihin ennen tilaamista. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää kauppaan tai tilauksiin liittyen, otathan yhteyttä suoraan Reddyn asiakaspalveluun: hello@reddyshop.co