Arska-Basketin MunaEggsPress-pysäkki 16.12.

Sponsorimme Vaahteramäen MunaEggsPress Oy tarjoaa Arska-Basketin kannattajille ja tukijoille oman MunaEggsPress-pysäkin juuri sopivasti ennen joulua! Pysäkki toteutetaan seuran junnujen yhdistetyn fanimatkan / pikkujoulujen yhteydessä Someron torilla lauantaina 16.12.2017 klo 19:30.

Pysäkille voi tilata munien lisäksi myös muitakin tuotteita esimerkiksi joulupöytään. Tarjolla mm. erilaisia makkaroita, fudgeja, juustoja, laatikoita, lihatuotteita ym. Käy katsomassa koko lista tilattavissa olevista tuotteista osoitteesta munaeggspress.fi/tuotteet.

Tilaus suoritetaan helposti ja vaivattomasti suoraan verkossa osoitteessa munaeggspress.fi/pysakki?tid=8605

HUOM! Kaikki tuotteet maksetaan noudettaessa! Maksu tapahtuu joko käteisellä tai MobilePay-sovelluksen kautta (MobilePay-maksua varten saa lyhytnumeron autolla tilausta noudettaessa).

Vaahteramäen Friida -munat ovat ulkokanalassa elävien kanojen munimia ja kaikessa tuotannossa merkittävässä osassa on eläinten hyvinvointi ja eettisyys. Vaahteramäen kanoille on tarjolla munintapesät, orsia ja lähes 50 000 neliömetrinen ulkolaidun. Ja kaiken tämän lisäksi munat sopivat hyvin leivontaan ja maistuvatkin hyviltä!

Tilaamalla Friida-munia tuette samalla Arska-Basketin toimintaa! Näin voimme jatkossakin tarjota seuramme pojille erilaisia koriselämyksiä hyvän harrastuksen tiimoilta. ☺