Tulokset: Minipojat 39 — Ura Basket 76

Tulos: tappio

Lauantaina 7.10.2017 klo 11:30 @ Loimaan yhteiskoulu
Läntinen I-divisioona

Alueturnauksen toisessa ottelussa vastaan asettui aiemmasta tuttu Ura-Basket Kaarinasta. Tämä Turun seudun suurseura oli materiaaliltaan paljon Arskan pelaajamateriaalia vastaava, ja ottelu alkoikin tutusti hyvin tasaisissa merkeissä. Ensimmäinen jakso päättyi kaarinalaisten niukkaan 12-10 voittoon aivan viimehetken haamuheiton ansioista. Erän lopussa Arskan sentteripelaaja Vilho Välttilä teloi nilkkansa yrittäessään katkaista Uran poikkikentän syöttöä ja joutui jättämään kentän kokonaan. Tällöin koko Arskan porukka joutui puolustamaan itseään isompaa miestä ja Arska puolustus menikin tästä sen verran pahasti sekaisin, että Ura tempaisi pelin toisesta neljänneksestä selvän 4-24 voiton ja piti johdon ”rullaamalla” ottelun loppun asti.

Somerolaisten pisteet:

Nikolai Varjus: 16p Matias Lamppu: 10p
Frans Fonsell: 9p Jesper Ahonen: 2p
Koobe Serlippens 2p