Tulokset: Minipojat 44 — LoKoKo 62

Tulos: tappio

Lauantaina 7.10.2017 klo 9:30 @ Loimaan yhteiskoulu
Läntinen I-divisioona

Arska-Basketin minien syyskausi alkoi tappioden merkeissä Loimaalla pidetyssä kauden ensimmäisessä alueturnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli turnauksen kotijoukkue LoKoKo. Arskalla oli loimaalaisia vastaan selvä materiaaliylivoima, mutta se ei tällä kertaa auttanut. Loimaalaiset juoksivat pallonriistoista nopeita lay-upeja ja sumputtivat puolustusta korin alla, kuten lyhyemmän joukkueen tuleekin tehdä. Arskan pojat ”lämpesivät” peliin hieman hitaasti, ja näin LoKoKo vei ottelusta voiton shokkialoituksensa ansiosta aika selvin lukemin.

Somerolaisten pisteet:

Nikolai Varjus: 10p Matias Lamppu: 8p
Vilho Välttilä: 7p Frans Fonsell: 7p
Valtteri Pätäri 6p Jesper Ahonen: 4p
Koobe Serlippens 2p