Tulokset: B-pojat 66 — Turun NMKY 59

Arttu Nikula pelasi viimeisen junioripelinsä, jonka ansiosta hänet suihkutettiin peliasu päällä. Kuvassa vasemmalta Manu Lehtimäki, Jesse Kylänpää, Arttu Nikula, Aleksejs Trofimovs, Leevi Härmä, Santeri Räty, Justus Mäenpää ja Eero Kakko.
Arttu Nikula pelasi viimeisen junioripelinsä, jonka ansiosta hänet suihkutettiin peliasu päällä. Kuvassa vasemmalta Manu Lehtimäki, Jesse Kylämäki, Arttu Nikula, Aleksejs Trofimovs, Leevi Härmä, Santeri Räty, Justus Mäenpää ja Eero Kakko.

Tulos: voitto

Maanantaina 14.3.2016 klo 19:30 @ Someron monitoimitalo

Tapahtuma Facebookissa
 

Somerolaisten pisteet:

Aleksejs Trofimovs: 33p Justus Mäenpää: 10p
Leevi Härmä: 10p Arttu Nikula: 9p
Jesse Kylämäki: 2p Santeri Räty: 2p
Manu Lehtimäki: – Eero Kakko: –
Kasper Varheenmaa: –