Tulokset: B-pojat 46 — AlaRahola 64

Tulos: tappio

Sunnuntaina 14.2.2016 klo 11:30 @ Tesoman koulu, Tampere
 

Somerolaisten pisteet:

Justus Mäenpää: 17p Aleksejs Trofimovs: 15p
Arttu Nikula: 5p Manu Lehtimäki: 4p
Leevi Härmä: 3p Kasper Varheenmaa: 2p
Eero Kakko: –  

 

Arska-Basket matkassa vain seitsemällä pelaajalla, johtuen loukkaantumisista ja sairasteluista. Loistava peli pojilta. Erikoismaininnan pojista ansaitsevat Kasper Varheenmaa, joka pelasi korin alla tosi vahvasti, sekä Justus Mäenpää ja Leevi Härmä jotka johtivat peliä mallikkaasti ja antoivat loistavia syöttöjä. Somerolaisten paras tänään Justus Mäenpää.

Seuraava peli ensi lauantaina Tampereella, vastassa sarjajohtaja Tampereen Pyrintö Red. Seuraava kotipeli la 27.2.2016 klo 15.00, vastassa Tampereen Pyrintö White. Somerolaisilla yhä mahdollisuus neljän parhaan Final-Four turnaukseen.