Tulokset: B-pojat 84 — BC Nokia 62

Tulos: voitto

Sunnuntaina 31.1.2016 klo 11:30 @ Someron monitoimitalo

Tapahtuma Facebookissa
 

Somerolaisten pisteet:

Aaro Nikula: 34p Aleksejs Trofimovs: 13p
Justus Mäenpää: 12p Leevi Härmä: 8p
Arttu Nikula: 6p Manu Lehtimäki: 5p
Santeri Räty: 5p Kasper Varheenmaa: 1p
Jesse Kylämäki: –  

 

Vahva esitys Arskan pojilta

Somerolainen Arska-Basket avasi sunnuntaina voittotilinsä B-poikien ykkösdivisioonan ylemmässä jatkosarjassa. Somerolla vieraillut BC Nokia sai kunnon selkäsaunan pistein 84 – 62 (43 – 25).

Arska sai tähän peliin mieluisan ekstravahvistuksen, kun kotikonnuillaan piipahtanut Aaro Nikula sonnustautui toisen kerran tällä kaudella koripallojoukkueen peliasuun. Omissa korkeuksissaan liitelevä Nikula kahmi tukun levypalloja molemmissa kenttäpäädyissä. Pelkästään Nikulan tehojen varassa Arska ei kuitenkaan ollut, vaan voitto heltisi ennen kaikkea koko joukkueen ehjän suorituksen kautta.

Kolmannen erän lopussa somerolaisten ote herpaantui selvässä johtoasemassa hetkeksi ja vieraat pääsivät kaventamaan piste-eron kolmeentoista. Tuolloin ratkaisijan rooliin nousi Justus Mäenpää, jonka komealla soololla ero kasvoi sopivasti tauon edellä taas kuuteentoista pinnaan.

Jatkosarjassa vain tamperelaisjoukkueet Pyrintö/Punainen ja AlaRahola ovat enää tappioitta. Muilta osin voitot ovat menneet sopivasti ristiin niin, että pääsystä neljän parhaan joukkueen välisiin mitalipeleihin tulee vielä muodostumaan mielenkiintoinen taistelu. Arska-Basket on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä.

Teksti: Juha Laakso / Paikallislehti Somero