Tervetuloa kauteen 2015 – 2016!

5480864005_bc2fe0dce3_o

Tervetuloa kauteen 2015 – 2016 uudet ja vanhat pelaajat! Seuraavassa vähän ohjeita ja tietoa tulevasta kaudesta. Jos jää kysyttävää, niin ottakaa yhteyttä valmentajaan tai JoJoon. Joukkueiden valmentajien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.
 

Ensimmäiset treenit

B-pojat: maanantaina 24.8.2015 klo 19.00 – 20.30 (Someron monitoimitalo)
Minipojat: tiistaina 18.8.2015 klo 16.45 – 18.00 (Joensuun koulu)
Mikrot: lauantaina 15.8.2015 klo 11.30 – 13.00 (Joensuun koulu)
Supermikrot: keskiviikkona 26.8.2015 klo 15.30 – 16.45 (Joensuun koulu)
 

Harjoitukset

Kaikkien joukkueiden harjoitusvuorot löytyvät täältä. Harjoitukset ovat vapaaehtoiset, mutta eivät vapaata olemista. Harjoituksissa ei ole pakko käydä, eikä nuorempien ikäluokkien kohdalla poissaoloista tarvitse erikseen ilmoitella. Mutta kun harjoituksiin tulee, siellä toimitaan valmentajan antamien ohjeiden mukaisesti. Jos tämä tuottaa pelaajalle vaikeuksia, niin hänet ohjataan tarvittaessa pitämään huilia harjoituksista.

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin, ihan vaan katselemaan tai avustamaan harjoitteiden suorittamisessa. Erityisesti jos treeneihin alkaa ilmaantua ihan uusia pelaajia, olisi avustavista valmentajista todella paljon apua.
 

Varusteet

Pelaajalla tulee olla sisäpalloilujalkineet, joiden pohjista ei jää jälkiä koulun salin lattiaan (merkintä ”non-marking” tai ”non marking sole” tossujen pohjassa). Jos lapsi harrastaa muita sisäpelilajeja kuten lentopalloa, sählyä, futsalia tms. voi samoilla pelitossuilla hyvin aloittaa myös koriksen pelaamisen. Jalkineiden ei tarvitse vielä tässä vaiheessa olla erityisesti juuri koripallokenkiä.

Palloja ei pelaajien tarvitse itse hankkia, vaan seuralla on riittävä määrä hyviä palloja, joilla harjoitukset saadaan pidettyä. Mikäli pelaaja kuitenkin haluaa hankkia ihan oman pelivälineen, niin pallon tulee olla oikean kokoinen (i.e. numero 5).
 

Maksut

Mikäli pelaaja haluaa osallistua kauden aikana harjoitusten lisäksi myös peleihin, tulee hänellä olla hankittuna myös Koripalloliiton pelaajalisenssi. Pelaajille, jotka haluavat osallistua kaudella ainoastaan Microsoft-liigan peleihin, riittää Koripalloliiton koripallokoululisenssi. Lisenssin hankkimiseen löytyvät ohjeet Koripalloliiton sivuilta.

Lisätietoa jäsen-, kausi- ja lisenssimaksuista löytyy sivujemme kohdasta Kausimaksut. Jos (kun?) on epäelvää, niin kysykää valmentajalta, mitkä maksut ovat juuri teidän lapsenne kohdalla oleellisia.
 

Yhteydenpito vanhempiin

Kauden aikana tulee aina erinäistä tarvetta olla yhteydessä pelaajien vanhempiin (pelit, peruutetut harjoitukset, yms.) ja tätä varten tarvitsemme kullekin pelaajalle jotkut yhteystiedot. Kaikista viestistä tulee yleensä pidempi selitys sähköpostilla ja lyhyempi muistutus tekstarilla. Toimittakaa siis yhteystietonne sähköpostilla tai tekstarilla valmentajalle tai JoJolle.
– Pelaajan nimi
– Huoltajan nimi
– Huoltajan puhelinnumero
– Huoltajan sähköpostiosoite