Porsasjuhlien siivoustalkoot 28.6.2015

possujuhlat

Laittakaahan kalentereihinne varaus sunnuntaille 28.6. klo 11.00! Arska-Basket on saanut talkoohommiksi Someron Porsasjuhlien jälkisiivouksen. Mukaan kannattaa ottaa ainakin jonkinmoiset hanskat, sillä työ on pääasiassa roskien keräämistä Esakallion juhla-alueelta.

Erilaiset talkoot on osa kaikkea seuratoimintaa, ja niistä saatuja rahoja käytetään lastemme eduksi. Tietenkin kaikki osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eikä poisjäänti vaikuta peluuttaamisiin tai muuhun vastaavaan. Mutta mitä enemmän meitä paikalla on, sitä nopeammin homma hoituu, ja sitä hauskempaa tällaisten talkoiden tekeminen on. :)

Isät, äidit, siskot, veljet, kummit ja mummit saavat toki osallistua niin halutesssansa. Olisi hienoa, jos pojat ainakin ilmestyisivät paikalle osoittamaan miten seuran juniorit kantavat kortensa kekoon.

Siivoamisen oletettu kesto on n. 2h. Lisätietoa tulossa lähempänä talkoita!

Porsasjuhlat 2015 -tapahtuma Facebookissa